中间图

Or
阅读RC-10741 (第3/5题) Time Cost00:00
收藏
该题平均耗时:2m21s,平均正确率:54.4% 添加做题笔记

Grassland songbirds often nest in the same grassland-wetland complexes as waterfowl, particularly in a certain part of those complexes, namely, upland habitats surrounding wetlands. Although some wildlife management procedures directed at waterfowl, such as habitat enhancement or restoration, may also benefit songbirds, the impact of others, especially the control of waterfowl predators, remains difficult to predict. For example, most predators of waterfowl nests prey opportunistically on songbird nests, and removing these predators could directly increase songbird nesting success. Alternatively, small mammals such as mice and ground squirrels are important in the diet of many waterfowl-nest predators and can themselves be important predators of songbird nets. Thus. Removing waterfowl-nest predators could affect songbird nesting success through subsequent increases in small-mammal populations.

In 1995 and 1996, researchers trapped and removed certain waterfowl-nest predators, primary raccoons and striped skunks, then observed subsequent survival rates for songbird nests. Surprisingly. They observed no significant effect on songbird nesting success. This may be due to several factors. Neither raccoons nor striped skunks consume ground squirrels, which are important predators of songbird nests. Thus, their removal may not have led to significant increases in populations of smaller predators. Additionally, both raccoons and striped skunks prefer wetlands and spend little time in upland habitats; removing these species may not have increased the nesting success of songbirds in the uplands enough to allow detection.

The primary purpose of the passage is to


  • 分析A选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析B选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析C选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析D选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析E选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
暂无雷哥网文字解析
当前版本由 aaaaa 更新于2015-11-20 10:14:23 感谢由 aaaaa 对此题目的解答所做出的贡献。

正确答案为(B)。文章结构分为三个层次,开头提出观点或理论,中间提出反例,最后对反例作出解释,间接论证开头理论或观点的正确性。


(A):以偏概全,无中生有:只概括了第一段的部分内容,而且文章没有涉及关于执行野生动物管理措施的问题。

(C):以偏概全,无中生有:只涉及第二段的内容,说需要特定的野生动物管理措施属于无中生有。

(D):以偏概全,无中生有。

(E):无中生有:文章没有说需要进行更深入的实验。



题目讨论 2条评论)

用户头像
提交
  • 用户头像
    renyuanli

    我也是在outline a problem 地方纠结了很久
    0 0 回复 2019-08-14 06:09:17
  • 用户头像
    fatso

    "outline a problem"是在哪里体现?
    0 0 回复 2017-10-18 14:15:35
    • 评论用户头像

      千千回复fatso

      Removing waterfowl-nest predators could affect songbird nesting success through subsequent increases in small-mammal populations.