中间图

Or

雷哥网GMAT>题库>OG16>阅读RC>9328

阅读RC-9328 (第7/7题) Time Cost00:00
收藏
报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消

建议使用官方纸质指南,查看对照完整题目

Some observers have attributed the dramatic growth in temporary employment that occurred in the United States during the 1980s to increased participation in the workforce by certain groups, such as first-time or reentering workers, who supposedly prefer such arrangements. However, statistical analyses reveal that demographic changes in the workforce did not correlate with variations in the total number of temporary workers. Instead, these analyses suggest that factors affecting employers account for the rise in temporary employment. One factor is product demand: temporary employment is favored by employers who are adapting to fluctuating demand for products while at the same time seeking to reduce overall labor costs. Another factor is labor’s reduced bargaining strength, which allows employers more control over the terms of employment. Given the analyses, which reveal that growth in temporary employment now far exceeds the level explainable by recent workforce entry rates of groups said to prefer temporary jobs, firms should be discouraged from creating excessive numbers of temporary positions. Government policymakers should consider mandating benefit coverage for temporary employees, promoting pay equity between temporary and permanent workers, assisting labor unions in organizing temporary workers, and encouraging firms to assign temporary jobs primarily to employees who explicitly indicate that preference.

The passage mentions each of the following as an appropriate kind of governmental action EXCEPT

  • 分析A选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析B选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析C选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析D选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析E选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
暂无雷哥网文字解析
当前版本由 ya**** 更新于2015-11-02 09:10:28 感谢由 ya**** 对此题目的解答所做出的贡献。
定位于文章末句,政府应该采取的行动包括:(1) 使临时工获得应有的福利;(2)推动临时工和正式员工之间的工资平等;(3) 帮助工会俩组织临时工;(4) 鼓励公司把临时岗位分配给明确表达了偏好临时工作的员工
A错误,文章提及了该信息,对应上面第4点
B错误,文章提及了该信息,对应以上第2点
C错误,文章提及了该信息,对应上面第3点
D正确,文中未提及公司的临时岗位所占的比例
E错误,文章提及了该信息,对应以上第1点

题目讨论 (1条评论)

用户头像
提交
  • 用户头像
    默默

    D并没有给确定的百分比
    0 0 回复 2018-05-17 09:28:02
    • 评论用户头像

      superboy回复默默

      我来告诉你该怎么找文章和答案,同时解释如何做!首先定位 问题描述关键词,government!!然后找到对应文章提及government 的地方 定位句 :“Government policymakers should consider mandating benefit coverage for temporary employees, promoting pay equity between temporary and permanent workers, assisting labor unions in organizing temporary workers, and encouraging firms to assign temporary jobs primarily to employees who explicitly indicate that preference.” 之后对应选项一个个看,明显 A选项offer对应的 assign, B选项equitable对应 equity, C选项 labor unions, E选项benefits ! 都在定位句里显示了!一到讨论就是说看清题目,这个没给,这个提及!注意理解逻辑!这都他妈在放屁!谁不会这么说话!给点有营养的行不!!方法!!!阅读真正的方法是找到定位句后该如何在选项中寻找匹配的答案!看不懂文章,也同样可以通过技巧解答!定位句里的谓语描述才是和选项答案对应的核心点(某种程度的同义改写)

      1 0 回复 2019-05-21 15:25:33

    题号选择

    科目: 阅读RC

    • 句子改错SC
    • 逻辑CR
    • 阅读RC
    • 数据充分DS
    • 问题求解PS
    • 综合推理IR

    来源: OG16

    • 全部
    • OG20
    • OG20新题
    • OG19新题
    • OG18新题
    • OG18分册
    • OG17新题
    • OG16
    • OG12
    • 破解版12
    • 破解版08
    • 破解版07
    • GWD
    • 精选题库
    • OG18自测章
    • Manhattan
    • magoosh
    • 难题300
    本题信息

    2m24s

    平均耗时

    73.9%

    平均正确率

    该题由网友3A7q47ni提供 上传GMAT题

    • 手机注册
    • 邮箱注册
    登录>







    关闭图标

    标题图

    • 图标

      知识库学习

      GMAT语法、逻辑、阅读、数学各单项备考知识点学习及测验
    • 图标

      在线做题

      包含GMAT各单项必考知识点题目、OG/PREP/GWD/雷哥讲义题目、难度650/680/700/730题库题目练习及题目解析
    • 图标

      在线模考

      语文套题/数学套题/全套仿真模考,包含GWD/PERP/精选模考等上百套套题模考
    • 图标

      在线测评

      适合5种不同基础的GMAT学员,测评后可自动出具分数报告及复习计划指导
    • 图标

      资料下载

      GMAT必备备考资料下载、鸡精下载、课程课件等免费下载
    • 图标

      课程学习

      注册会员后,可在GMAT课程区,选择免费直播课程及公开课程进行在线学习
    ×
    请你选择你要查看的模考成绩单
    立即开通 暂不开通
    加载图片
    网络异常