中间图

Or

雷哥网GMAT>题库>精选题库>阅读RC>9611

阅读RC-9611 (第4/5题) Time Cost00:00
收藏
报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消

Two recent publications offer different assessments of the career of the famous British nurse Florence Nightingale. A book by Anne Summers seeks to debunk the idealizations and present a reality at odds with Nightingale's heroic reputation. According to Summers, Nightingale's importance during the Crimean War has been exaggerated: not until near the war's end did she become supervisor of the female nurses. Additionally, Summers writes that the contribution of the nurses to the relief of the wounded was at best marginal. The prevailing problems of military medicine were caused by army organizational practices, and the addition of a few nurses to the medical staff could be no more than symbolic. Nightingale’s place in the national pantheon, Summers asserts, is largely due to the propagandistic efforts of contemporary newspaper reporters.

By contrast, the editors of a new volume of Nightingale's letters view Nightingale as a person who significantly influenced not only her own age but also subsequent generations. They highlight her ongoing efforts to reform sanitary conditions after the war. For example, when she learned that peacetime living conditions in British barracks were so horrible that the death rate of enlisted men far exceeded that of neighboring civilian populations, she succeeded in persuading the government to establish a Royal Commission on the Health of the Army. She used sums raised through public contributions to found a nurses’ training hospital in London. Even in administrative matters, the editors assert, her practical intelligence was formidable: as recently as 1947 the British Army's medical services were still using the cost-accounting system she had devised in the 1860's.

I believe that the evidence of her letters supports continued respect for Nightingale's brilliance and creativity. When counseling a village schoolmaster to encourage children to use their faculties of observation, she sounds like a modern educator. Her insistence on classifying the problems of the needy in order to devise appropriate treatments is similar to the approach of modern social workers. In sum, although Nightingale may not have achieved all of her goals during the Crimean War, her breadth of vision and ability to realize ambitious projects have earned her an eminent place among the ranks of social pioneers.

With which of the following statements regarding the differing interpretations of Nightingale’s importance would the author most agree

  • 分析A选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析B选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析C选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析D选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析E选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
暂无雷哥网文字解析
当前版本由 哎呀 更新于2015-10-09 15:57:54 感谢由 哎呀 对此题目的解答所做出的贡献。
Logical Map:
1. Two recent publications offer different assessments of the career of the famous British nurse
Florence Nightingale. A book by Anne Summers...
1. 两本书不同评价-关于南丁格尔职业生涯,一本是AS的.
(1)seeks to debunk the idealizations and present a reality at odds with Nightingale's heroic reputation. According to Summers, Nightingale's importance during the Crimean War has been exaggerated: not until near the war's end did she become supervisor of the female nurses.
(1) AS认为南丁格尔的英雄形象是跟现实不一致的---她在crimean war期间的贡献被夸大...
(2)Additionally, Summers writes that the contribution of the nurses to the relief of the wounded was at best marginal. The prevailing problems of military medicine were caused by army organizational practices, and the addition of a few nurses to the medical staff could be no more than symbolic.
(2)此外:护士的贡献也被夸大...
(3)Nightingale’s place in the national pantheon, Summers asserts, is largely due to the
propagandistic efforts of contemporary newspaper reporters.
(3)南丁格尔的名声都是基于当代报纸的宣传...

2. By contrast, the editors of a new volume of Nightingale's letters view Nightingale as a person
who significantly influenced not only her own age but also subsequent generations.
2. 对比而言:ED认为南丁格尔不仅影响了他的时代还影响了后代。
(1)They highlight her ongoing efforts to reform sanitary conditions after the war. For example, when she learned that peacetime living conditions in British barracks were so horrible that the
death rate of enlisted men far exceeded that of neighboring civilian populations, she
succeeded in persuading the government to establish a Royal Commission on the Health of
the Army.
(1)ED们强调了战后南丁格尔在改革医疗卫生条件上持续的贡献(举例:成功劝服政府建立RC.)
(2)She used sums raised through public contributions to found a nurses’ training
hospital in London.
(2)用捐赠物质建立了护士训练营
(3)Even in administrative matters, the editors assert, her practical intelligence was formidable: as recently as 1947 the British Army's medical services were still using the cost-accounting system she had devised in the 1860's.
(3)他1860年发明的cost-accounting system,1947年英国军队还在用。
3.I believe that the evidence of her letters supports continued respect for Nightingale's brilliance and creativity.
3.作者认为南丁格尔的信的证据不仅支持了持续的尊重...
(1)When counseling a village schoolmaster to encourage children to use their faculties of observation, she sounds like a modern educator.
(1)schoolmaster 认为他是一个modern educator.
(2) Her insistence on classifying the problems of the needy in order to devise appropriate treatments is similar to the approach of modern social workers.
(2)他坚持问题以需求分类,跟modern workers相似。
4. In sum, although Nightingale may not have achieved all of her goals during the Crimean War, her breadth of vision and ability to realize ambitious projects have earned her an eminent place among the ranks of social pioneers.
4. 总结而言:南丁格尔虽然没有实现所有目标,但是他广泛视角还是值得赢得一席之位。

细节题,根据文章,作者的观点在第三段,作者中肯的评价是:虽然...但是...;还是偏向积极正面。作者并未直接对AS和Editor观点做出对错评价,只是说态度偏向于正面,那AS的态度是偏向负面的,ED的观点是偏向正面的,所以选择的时候注意匹配。
A. Summers misunderstood文章没说
B. The editors still exaggerated 不匹配
C. Although Summers’ account of Nightingale’s role in the Crimean War may be accurate;
she ignored evidence of Nightingale’s subsequent achievement that suggests that her reputation as an eminent social reformer is well deserved.
D. The editors of Nightingale's letters mistakenly 不匹配
E. The evidence of Nightingale's Letters supports Summers’不匹配

题目讨论 (3条评论)

用户头像
提交
  • 用户头像
    1206777d

    A明明是错在policy,通篇没有提到政策啊
    0 0 回复 2021-07-23 18:03:41
  • 用户头像
    向北歌

    Examine the final paragraph; the author’s opinion of both accounts of Nightingale’s work appears there.   Summers’ work claims that Nightingale’s importance during the Crimean War was exaggerated, and the author concedes in the final sentence of the passage that Nightingale may not have achieved all her goals during the Crimean War.  However, the author believes that Nightingale’s breadth of vision and her accomplishment of ambitious projects earn her an eminent place among the ranks of social pioneers.
    
    A The author at least partly concedes Summers’ point about Nightingale’s achievements during the Crimean War, but does not discuss Summers’ treatment of Nightingale after the war.
    B The author believes the letters should establish continued respect for Nightingale’s brilliance and creativity.
    C Correct. The author acknowledges the point Summers makes about Nightingale’s contribution during the war but finds evidence in the letters and in Nightingale’s accomplishments after the war to support a highly favorable view of her work.  It is reasonable to infer that the author would agree that Summers ignored this important evidence. 
    D The author believes that the letters illustrate Nightingale’s brilliance and creativity and that Nightingale herself has earned an eminent place among social pioneers. These positions are not consistent with agreeing that the editors idealized Nightingale and prevented a just assessment of her work. 
    E The evidence of the letters supports just the reverse, brilliance and creativity.
    
    The correct answer is C.
    0 0 回复 2021-06-19 14:53:10
  • 用户头像
    nmbdy

    本题重点落在第一段 第二段的最后一句 和第三段首尾句
    首先作者的态度还是支持N 所以反对S 支持editor 
    其次
    , her breadth of vision and ability to realize ambitious projects have earned her an eminent place among the ranks of social pioneers.
    意为N实至名归
    
    所以选项BDE 逻辑与原文不相符合 先排除
    AC对比
    A在文章未提及
    C恰好是指出N实至名归 所以C为最佳答案
    
    本题需要搞清楚整个文章逻辑框架 正确定位于第三段 通过相关性 与文章主旨相符性 和细节match可以做出
    0 0 回复 2017-10-24 12:28:34
    题号选择

    科目: 阅读RC

    • 句子改错SC
    • 逻辑CR
    • 阅读RC
    • 数据充分DS
    • 问题求解PS
    • 综合推理IR

    来源: 精选题库

    • 全部
    • OG20
    • OG20新题
    • OG19新题
    • OG18新题
    • OG18分册
    • OG17新题
    • OG16
    • OG12
    • 破解版12
    • 破解版08
    • 破解版07
    • GWD
    • 精选题库
    • OG18自测章
    • Manhattan
    • magoosh
    • 难题300
    本题信息

    2m15s

    平均耗时

    65.5%

    平均正确率

    • 题目来源1:精选题库

    该题由网友7Yciogc提供 上传GMAT题

    • 手机注册
    • 邮箱注册
    登录>







    关闭图标

    标题图

    • 图标

      知识库学习

      GMAT语法、逻辑、阅读、数学各单项备考知识点学习及测验
    • 图标

      在线做题

      包含GMAT各单项必考知识点题目、OG/PREP/GWD/雷哥讲义题目、难度650/680/700/730题库题目练习及题目解析
    • 图标

      在线模考

      语文套题/数学套题/全套仿真模考,包含GWD/PERP/精选模考等上百套套题模考
    • 图标

      在线测评

      适合5种不同基础的GMAT学员,测评后可自动出具分数报告及复习计划指导
    • 图标

      资料下载

      GMAT必备备考资料下载、鸡精下载、课程课件等免费下载
    • 图标

      课程学习

      注册会员后,可在GMAT课程区,选择免费直播课程及公开课程进行在线学习
    ×
    请你选择你要查看的模考成绩单
    立即开通 暂不开通
    加载图片
    网络异常