中间图

Or

雷哥网GMAT>题库>精选题库>阅读RC>9678

阅读RC-9678 (第3/6题) Time Cost00:00
收藏
报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消

Customer loyalty programs are attempts to bond customers to a company and its products and services by offering incentives— such as airline frequent flyer programs or special credit cards with valuable benefits—t0 loyal customers. In support of loyalty programs, companies often invoke the “80/20" principle, which states that about 80 percent of revenue typically comes from only about 20 percent of customers. However, this profitable 20 percent are not necessarily loyal buyers, especially in the sense of exclusive loyalty. Studies have demonstrated that only about 10 percent of buyers for many types of frequently purchased consumer goods are 100 percent loyal to a particular brand over a one-year period. Moreover, 100-percent-loyal buyers tend to be light buyers of the product or service. “Divided loyalty” better describes actual consumer behavior, since customers typically vary the brands they buy. The reasons for this behavior are fairly straightforward: people buy different brands for different occasions or for variety, or a brand may be the only one in stock or may offer better value because of a special deal. Most buyers who change brands are not lost forever; usually, they are heavy consumers who simply prefer to buy a number of brands. Such multiband loyalty means that one company's most profitable customers will probably be its competitors’ most profitable customers as well.

Still, advocates of loyalty programs contend that such programs are beneficial because the costs of serving highly loyal customers are lower, and because such loyal customers are less price sensitive than other customers. It is true that when there are start-up costs, such as credit checks, involved in serving a new customer, the costs exceed those of serving a repeat customer. However, it is not at all clear why the costs of serving a highly loyal customer should in principle be different from those of serving any other type of repeat customer. The key variables driving cost are size and type of order, special versus standard order, and so on, not high-loyalty versus divided-loyalty customers. As for price sensitivity, highly loyal customers may in fact come to expect a price discount as a reward for their loyalty.

According to the passage, advocates of customer loyalty programs claim which of the following about highly loyal customers?

  • 分析A选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析B选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析C选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析D选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析E选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
暂无雷哥网文字解析
当前版本由 哎呀 更新于2015-10-09 16:10:18 感谢由 哎呀 对此题目的解答所做出的贡献。
逻辑简图:
第一段:解释customer loyalty programs,并引出80/20理论--提出理论的不足,用2层evidence进行论证--提出更合适的说法"Divided loyalty"并阐述理由,并得出结论:一家公司的profitable customers,同时也是另一家的profitable customers.
第二段:继续提出customer loyalty programs拥护者的观点--先肯定再批驳--提出最核心的变量

A. They often expect price discounts as a reward for their loyalty to a product.(最后一句,层次定位错)
B. They can be served at lower expense to a company than can nonloyal customers.
C. They tend to be light but predictable buyers of the product or service in question.(第一段第二层,段落定位错)
D. They are to try out new brands or products that appear on the market.(未提及)
E. They are difficult to differentiate statistically from other types of repeat customers.(第二段第二层,层次定位错)
细节题:定位到文章第二段第一层。同义改写。

题目讨论 (5条评论)

用户头像
提交
  • 用户头像
    203564xjos

    第二段中间的However是关键,把握好这个转折就可以知道第二段后半段是批驳者的观点
    0 0 回复 2021-08-26 12:36:23
  • 用户头像
    Mariposa爱学习

    本来以为第二段全部都是支持者的观点,这样The second paragraph functions primarily to:才选的是
     address certain contentions put forth by advocates of customer loyalty programs,而不是reconcile competing viewpoints regarding the of customer loyalty programs。如果只有第二段前半部分是支持者的观点的话,这两道题的答案就矛盾了。所以到底第二段的内容是谁的观点啊?
    0 0 回复 2020-11-09 12:23:45
    • 评论用户头像

      203564xjos回复Mariposa爱学习

      contention是争论的意思,从这一点也可以看出第二段讲述了两种观点

      0 0 回复 2021-08-26 12:38:57

    • 评论用户头像

      216136gqif回复Mariposa爱学习

      醍醐灌顶

      0 0 回复 2021-10-24 15:20:12

  • 用户头像
    Muzzle

    It is true that when there are start-up costs, such as credit checks, involved in serving a new customer, the costs exceed those of serving a repeat customer.
    0 0 回复 2018-08-14 16:26:54
  • 用户头像
    就要740

    审题!!题目说的是advocates的看法!!
    0 0 回复 2017-09-22 13:03:09
    • 评论用户头像

      默默回复就要740

      最与中心句对应的句子

      0 0 回复 2018-05-17 13:40:24

  • 用户头像
    空杯心澄

    好题目啊~!
    A虽然可以定位到文章最后一句~~~但是呢在本题并不对~
    因为要看清题目问的是什么~! advocates of customer loyalty programs claim which of the following about highly loyal customers
    问的是 advocates of customer loyalty programs 
    而A是反对这个PROGRAMS的人所持有的观点~~~~~~~
    
    
    最后一句话~看清楚题目的问题,问谁的观点,再进行定位~
    1 0 回复 2016-04-11 09:57:11
    题号选择

    科目: 阅读RC

    • 句子改错SC
    • 逻辑CR
    • 阅读RC
    • 数据充分DS
    • 问题求解PS
    • 综合推理IR

    来源: 精选题库

    • 全部
    • OG20
    • OG20新题
    • OG19新题
    • OG18新题
    • OG18分册
    • OG17新题
    • OG16
    • OG12
    • 破解版12
    • 破解版08
    • 破解版07
    • GWD
    • 精选题库
    • OG18自测章
    • Manhattan
    • magoosh
    • 难题300
    本题信息

    1m52s

    平均耗时

    67.2%

    平均正确率

    • 题目来源1:精选题库

    该题由网友eJj34zg提供 上传GMAT题

    • 手机注册
    • 邮箱注册
    登录>







    关闭图标

    标题图

    • 图标

      知识库学习

      GMAT语法、逻辑、阅读、数学各单项备考知识点学习及测验
    • 图标

      在线做题

      包含GMAT各单项必考知识点题目、OG/PREP/GWD/雷哥讲义题目、难度650/680/700/730题库题目练习及题目解析
    • 图标

      在线模考

      语文套题/数学套题/全套仿真模考,包含GWD/PERP/精选模考等上百套套题模考
    • 图标

      在线测评

      适合5种不同基础的GMAT学员,测评后可自动出具分数报告及复习计划指导
    • 图标

      资料下载

      GMAT必备备考资料下载、鸡精下载、课程课件等免费下载
    • 图标

      课程学习

      注册会员后,可在GMAT课程区,选择免费直播课程及公开课程进行在线学习
    ×
    请你选择你要查看的模考成绩单
    立即开通 暂不开通
    加载图片
    网络异常