中间图

Or

雷哥网GMAT>题库>精选题库>阅读RC>9682

阅读RC-9682 (第1/5题) Time Cost00:00
收藏
报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消

Many managers are influenced by dangerous myths about pay that lead to counterproductive decisions about how their companies compensate employees. One such myth is that labour rates, the rate per hour paid to workers, are identical with labor costs, the money spent on labour in relation to the productivity of the labor force. This myth leads to the assumption that a company can simply lower its labor costs by cutting wages. But labor costs and labor rates are not in fact the same: one company could pay its workers considerably more than another and yet have lower labor costs if that company's productivity were higher due to the talent of its workforce, the efficiency of its work processes, or other factors. The confusion of costs with rates persists partly because labor rates are a convenient target for managers who want to make an impact on their company's budgets. Because labor rates are highly visible, managers can easily compare their company's rates with those of competitors. Furthermore, labour rates often appear to be a company's most malleable financial variable: cutting wages appears an easier way to control costs than such options as reconfiguring work processes or altering product design.

The myth that labor rates and labor costs are equivalent is supported by business journalists, who frequently confound the two. For example, prominent business journals often remark on the “high" cost of German labor, citing as evidence the average amount paid to German workers. The myth is also perpetuated by the compensation consulting industry, which has its own incentive to keep such myths alive. First, although some of these consulting firms have recently broadened their practices beyond the area of compensation, their mainstay continues to be advising companies on changing their compensation practices. Suggesting that a company's performance can be improved in some other way than by altering its pay system may be empirically correct but contrary to the consultants’ interests. Furthermore, changes to the compensation system may appear to be simpler to implement than changes to other aspects of an organization, so managers are more likely to find such advice from consultants palatable. Finally, to the extent that changes in compensation create new problems, the consultants will continue to have work solving the problems that result from their advice.

The author of the passage mentions business journals (see highlighted text) primarily in order to

  • 分析A选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析B选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析C选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析D选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 分析E选项
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
暂无雷哥网文字解析
当前版本由 哎呀 更新于2015-10-09 16:24:41 感谢由 哎呀 对此题目的解答所做出的贡献。
逻辑简图:
第一段:提出一个dangerous myths,即 labor rates和 labor costs是一致的--提出其实是不一致的,并解释--confusion存在的原因--managers在这myth下是如何操作的
第二段:business journalists支持myth--compensation consulting industry也支持这个myth,理由有三

A. demonstrate how a particular kind of evidence can be used to support two different conclusions(未提及)
B. cast doubt on a particular view about the average amount paid to German workers(逻辑方向不对)
C. suggest that business journalists may have a vested interest in perpetuating a particular view(未提及)
D. identify one source of support for a view common among business managers
E. indicate a way in which a particular myth could be dispelled(逻辑方向不对)
结构题:定位到第二段第一层。
当前版本由 nmbdy 更新于2017-10-25 11:46:52 感谢由 nmbdy 对此题目的解答所做出的贡献。

本题只用定位于
The myth that labor rates and labor costs are equivalent is supported by business journalists, who frequently confound the two. For example, prominent business journals often remark on the “high" cost of German labor, citing as evidence the average amount paid to German workers.
即第二段第一层 具体意思是这个J支持LR=LC 然后举例说明
A 意义不符合 因为没有support two diff conclusion
B 逻辑方向相反
C层次定位错误
D保留
E逻辑方向相反

具体D而言 support 显示逻辑方向一致 a view common among business manager 显示其讨论对象正确 这个view是LR=LC 也是buniness manager们大多数所共有的



题目讨论 (8条评论)

用户头像
提交
  • 用户头像
    皮诺草的脑婆

    为什么不选C?
    1 0 回复 2019-06-09 15:47:39
  • 用户头像
    皮诺草的脑婆

    highlighted text 是不是应该高亮出来啊
    1 0 回复 2019-06-09 15:44:01
  • 用户头像
    咸鱼

    定位句子:
    The myth that labor rates and labor costs are equivalent is supported by business journalists, who frequently confound the two. For example, prominent business journals often remark on the “high" cost of German labor, citing as evidence the average amount paid to German workers.
    他提及business journals,是作为一个例子,说明前面那句话的意思。为了证明equivalent
    0 0 回复 2018-04-17 21:32:02
    • 评论用户头像

      咸鱼回复咸鱼

      我选的B。错了。

      0 0 回复 2018-04-17 21:52:42

    • 评论用户头像

      默默回复咸鱼

      support 有对应,找对应词

      0 0 回复 2018-05-17 21:04:52

  • 用户头像
    nmbdy

    本题只用定位于
    The myth that labor rates and labor costs are equivalent is supported by business journalists, who frequently confound the two. For example, prominent business journals often remark on the “high" cost of German labor, citing as evidence the average amount paid to German workers. 
    即第二段第一层 具体意思是这个J支持LR=LC 然后举例说明
    A 意义不符合 因为没有support two diff conclusion
    B 逻辑方向相反
    C层次定位错误
    D保留
    E逻辑方向相反
    
    具体D而言 support 显示逻辑方向一致 a view common among business manager 显示其讨论对象正确 这个view是LR=LC 也是buniness manager们大多数所共有的
    0 0 回复 2017-10-25 11:46:39
  • 用户头像
    nmbdy

    a view common among manager, manager的view不是为不等价吗 那这个指代不是有问题嘛
    0 0 回复 2017-10-25 11:25:15
    • 评论用户头像

      皮诺草的脑婆回复nmbdy

      manager view 不是等价吗

      0 0 回复 2019-06-09 15:46:29

  • 用户头像
    爱在普罗旺斯

    千万不要想太多!文章说啥就定位到那个地方和选项对应着选!
    1 0 回复 2017-09-28 19:43:11
  • 用户头像
    miya77

    dispelled 驱散
    0 0 回复 2017-09-09 23:04:34
    • 评论用户头像

      miya77回复miya77

      很好错第二次了 dispelled驱散

      0 0 回复 2017-09-18 22:22:32

  • 用户头像
    见过夏天去非洲拍动物世界

    The myth that labor rates and labor costs are equivalent is supported by business journalists,别粗心
    0 0 回复 2017-01-15 20:51:24
    题号选择

    科目: 阅读RC

    • 句子改错SC
    • 逻辑CR
    • 阅读RC
    • 数据充分DS
    • 问题求解PS
    • 综合推理IR

    来源: 精选题库

    • 全部
    • OG20
    • OG20新题
    • OG19新题
    • OG18新题
    • OG18分册
    • OG17新题
    • OG16
    • OG12
    • 破解版12
    • 破解版08
    • 破解版07
    • GWD
    • 精选题库
    • OG18自测章
    • Manhattan
    • magoosh
    • 难题300
    本题信息

    3m2s

    平均耗时

    60.9%

    平均正确率

    • 题目来源1:精选题库

    该题由网友fMBtxC提供 上传GMAT题

    • 手机注册
    • 邮箱注册
    登录>







    关闭图标

    标题图

    • 图标

      知识库学习

      GMAT语法、逻辑、阅读、数学各单项备考知识点学习及测验
    • 图标

      在线做题

      包含GMAT各单项必考知识点题目、OG/PREP/GWD/雷哥讲义题目、难度650/680/700/730题库题目练习及题目解析
    • 图标

      在线模考

      语文套题/数学套题/全套仿真模考,包含GWD/PERP/精选模考等上百套套题模考
    • 图标

      在线测评

      适合5种不同基础的GMAT学员,测评后可自动出具分数报告及复习计划指导
    • 图标

      资料下载

      GMAT必备备考资料下载、鸡精下载、课程课件等免费下载
    • 图标

      课程学习

      注册会员后,可在GMAT课程区,选择免费直播课程及公开课程进行在线学习
    ×
    请你选择你要查看的模考成绩单
    立即开通 暂不开通
    加载图片
    网络异常